OutiMara mie vaan mietin

Kaikki blogit puheenaiheesta Yksilöllinen kokemus

Oma kokemus voittaa biologian?

Nykyään on modernia määritellä itsensä ja eritoten oma sukupuolensa oman kokemuksen kautta ja väittää sitä totuudeksi. Ulkopuolisten havainnoilla tai biologialla ei tunnu olevan mitään merkitystä sen suhteen, miten ihmistä pitäisi hänen itsensä mukaan muiden käsitellä ja miten häneen suhtautua. Muun maailman pitää suvaita ja huomioida jokainen yksilö erikseen ja muun maailman pitää muuntaa omia, täysin toimivia käytäntöjään jokaisen yksilön kohdalla tämän yksilön tarpeet huomioon ottaen.

 

Moninaisuus on rikkautta/ osa 2

"Ystäävääsää lapsien" sain laulaa opettajani korvaan suoraan, melko pienellä äänellä, jännitti niin valtaisasti. Minut pelasti rankan lapsuuteni kämmenlöynneiltä lämmin ja huumorintajuinen opettajani ja ihan vielä kasvatusvastuusta vapaat, mutta pakotetut sisarukseni, varsinkin kymmenen vuotta vanhempi siskoni. Ja luokka, johon mahtui erilaisia oppijoita sopivassa määrin.Tänä päivänä ryhmäkokojen kasvaessa joutuu jokainen oppilas, varsinkin äänekäs ja erityistä tukea tarvitseva oppilas, huutamaan itsensä esille.

Matkailu avartaa

Olen Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirkkovaltuutettu ja kiinteistölautakunnan jäsen sekä 700-vuotisen Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvoston jäsen. Alueella on käynnissä rakennemuutos. Emme tiedä, mihin se johtaa.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä