OutiMara mie vaan mietin

Kaikki blogit puheenaiheesta Perheiden moninaisuus

Kouluilla mahdollisuus kertoa elämästä, jos vanhemmat vaikenevat

Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta ja seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvien teemojen esilläpitoa äänekkäästi kritisoiva Uuden Suomen puheenvuoroissa aktiivinen kirjoittaja julkaisi keskiviikkona (1.3.2017 klo 12.18) kirjoituksen otsikolla "Mitä ihmettä kouluissa tapahtuu ?". 

http://artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232433-mita-ihmetta-kou...

Nuo hyvämaineiset, hyväksytyt, hyvätuloiset

Päivän HS:n (4.10.14) mielipide -osastolla on nimimerkin "Koti Kontulassa" kirjoitus Asumme Kontulassa omasta vapaasta tahdostamme, jossa hän kertoo perheensä tienaavan yli 120 000 euroa vuodessa ja kuinka he viettävät vapaa-aikaansa  veneillen, lasketellen, ulkomaanmatkaillen tai miten nyt ikinä haluavatkaan ja kustantelevat omasta lompakostaan lastensa harrastustoimintaa ja virikkeitä lasten halujen mukaan ja l i s ä k s i kuinka monet kanssasisarensa

Suvaitsevaisuutta lisää lastenromaaneihin

Suvaitsevaisuuden ja edistyksellisyyden nimissä on julkaistu asennekasvatusta antava sukupuolineutraali lastenromaani. Siinä päähenkilöinä esiintyvillä lapsilla kaksi isää tai kaksi äitiä ja kummina väärään kehoon syntynyt henkilö, joka on vaihtanut sukupuoltaan oikeaksi kokemakseen. Niin ikään muutama vuosi sitten ilmestyi Salam Islamin tie, Islamin oppikirja peruskoulun 1. ja 2. luokille. Tässä teoksessa lasten isovanhemmat Rauha-mummi ja ukki Abdullaraham elelevät maatilallaan Keski-Suomessa ja Allahin kuvataan luoneen Suomen kauniit järvimaisemat ja tarjoavan elannon muslimeille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä