OutiMara mie vaan mietin

Kaikki blogit puheenaiheesta Julkiset leikkaukset

Yleishyödylliset bisnekset verovelvollisiksi

Tässä maassa tehdään miljardien edestä verotonta bisnestä samalla, kun miljardeja leikataan vähäosaisilta ja heikoimmissa asemissa olevilta. Lain hengen vastaisilla käytännöillä on siirretty aktiivisesti liiketoimintaa yleishyödyllisyyden alle verojen välttelemiseksi.  Esimerkiksi otsikoissa vilkkunut VVO ei ole moksiskaan siitä, että he käytännössä varastivat miljoonia asukkailtaan, eli asiakkailtaan. Asiakastyytyväisyydellä ei ole väliä asumisbisneksessä.

Leirittämisen abc

Nykyään kaikki ovat sen eri mieltä olevan mielestä paitsi väärässä, myös julmempia kuin koskaan. Sama sosiologia toistuu monissa kysymyksissä, ohessa niistä muutamia. Kirjoitin osioiden loppuun kursiivilla oman mielipiteeni, sitä kun on toisinaan arvailtu jopa statuspäivityksen verran, taisi joku sankari tehdä bloginkin. 

Julkisten menojen leikkaukset

Miten kulutuksesta tuli avain paratiisiin?

Keskustelu alkaa yleensä näin: ”Miten voit hyväksyä leikkauksia? Etkö yhtään ajattele, miltä ihmisistä tuntuu, kun heiltä otetaan pois…”..

Niin ekonomistilla ei ole sydäntä eikä sielua. He ovat pahoja ihmisiä. Toista ovat sosiologit, filosofit, toimittajat ja tietenkin poliitikot. He ymmärtävät pienen ihmisen hädän.

Liputuspäivien turhake-lista

5.2. J.L. Runebergin päivä

28.2. Kalevalan päivä, suomalaisen kulttuurin päivä

9.4. Mikael Agricolan päivä, suomen kielen päivä

1.5. Vappu, suomalaisen työn päivä

6.7. Eino Leinon päivä, runon ja suven päivä

10.10. Aleksis Kiven päivä, suomalaisen kirjallisuuden päivä

6.11. Ruotsalaisuuden päivä, Kustaa Aadolfin päivä

8.12. Jean Sibeliuksen päivä, suomalaisen musiikin päivä

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä