Ovatko asiat vastakkain?

Vanhusten asiat hoitokodeissa ovat huonosti. Vai pitäisikö sanoa, että olivat? Nykyinen hallitus, entinen oppositio, vinkui ja vinisi asiasta aivan syystä kevään aikana. Kaikilla oli halu korjata asia. Mutta kuinkas kävikään?

Suurin ongelma tuntuukin olevan nyt Isis-vaimot ja heidän saaminen turvallisesti kotiin. Ja syrjäytyminen. Joka on paha turvallisuusuhka. Siis syrjäytyminenkö se raiskaa, tappaa tai aiheuttaa turvattomuuden tunnetta? Olen koko ajan luullut, että sitä tekevät sairaat tai uskonnollis-ideologisfanaattiset henkilöt. Myös vihapuhe on paha, pahempi kuin edellä mainitsemani rikokset ihmisyyttä vastaan.

Lopputulema on mielestäni edelleen se, ettei vihreitä kiinnosta pätkääkään suomalaisen, tavallisen ihmisen arki. Vain heidän syyllistäminen maailmalaajuisiin ongelmiin on agenda. Olipahan kyseessä tasa-arvo, naisten ja lasten oikeudet, ilmastonmuutos tai maahamuutto. Suomalainen on luotu maksajaksi maailmanparantamiseen. Ja häpeämään olemassa oloaan, jos kehtaa vaatia itselleen tai omaiselleen jotain sille kuuluvaa tai itse maksamaansa asiaa. Se kuuluu sosialismin mukaan kaikille. Paitsi, kun on kyseessä vihreä, lentokoneella tai taksilla matkustava poliitikko. Se on aina oikein se.

Käyttäjäkuva
Perussuomalaiset Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu