OutiMara mie vaan mietin

Rimprenssat

Koettakaa nyt tytöt ryhdistäytyä! Ei jokaisesta asiasta tarvitse loukkaantua. Iiris Suomela (voi taivas varjele) panee parastaan paheksumalla, kuinka naisten ulkonäköön puuttuminen on alhaista, mutta mitäs tyttö ite tekee? Katso käyttäjän @Halla_aho twiitti: https://twitter.com/Halla_aho/status/1138412287121940481?s=09 Siinä mallia kaksoisstandardeista. Ja nää tekee sen ihan ite.....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (108 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niin juuri, kun minä täällä kutsun Lauraa prinsessaksi, niin persut loukkaantuvat heti.

Merkillisiä kaksoisstandardeja :)

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Yhy, yhy, yhy yy. En tiiä kuka on loukkaantunut, mutta tätä hauskuutta on tarjolla uudessa eduskunnassa ilmeisimmin riuttäviin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Tuo hihittelelevä prinsessa, jonka twittuilua siteerasit, ymmärsi vitsin väärin. Ei siinä rinnastettu niiden ulkonäköä vaan niiden luonne.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #4

Jos kirjoittaa "yhdennäkoisyys on kieltämättä ilmeinen", niin miten se liittyy luonteeseen?

Vai tulkitaanko vihreissä luonnetta ulkonäön mukaan?...huh huh... ja vielä huudatte joitain etnokiihkoilijoiksi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #7

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi hallitusyhteistyö demokraattisesti valitun perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon kanssa on joidenkin mielestä jotenkin epäilyttävää. Jonkinlaista selitystä asialle voi ehkä löytää asioista, joita mies omassa blogissaan on lausunut julki. Tässä joitakin helmiä vuosien varrelta, sitä oikean etnokiihkoilijan huutoa:

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.” (Jussi Halla-Aho 20.12.2006 Scripta),
"Todellinen vikapää ei ole afro, joka toteuttaa itseään juuri niin kauan ja paljon kuin koneisto antaa hänen toteuttaa. Todellinen syyllinen, ja legitiimi vihan kohde, on se utopiassa elävä poliittinen eliitti, jolle neekeri on hoivattava reppana ja kiva halinalle ja joka vähät välittää yhteiskuntarauhasta." (Jussi Halla-Aho 30.9.2005 Scripta)
”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.” (Jussi Halla-Aho 17.10.2003 Scripta)
"Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle. Itse vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla." (Jussi Halla-Aho 19.5.2006 Scripta)
"Minä ainakaan en mene väliin, jos näen jossakin pahoinpitelyn tai raiskauksen. Poliisille toki soitan, mutta on aivan varmaa, etten ryhdy omatoimisesti tapahtumiin puuttumaan. Yksi syy on se, että raiskaajat ja pahoinpitelijät, jotka yleisillä paikoilla suoritettavissa akteissa pääsääntöisesti ovat kolmannen maailman tulokkaita, ovat yleensä aseistettuja ja erittäin halukkaita vahingoittamaan ja tappamaan. En halua kuolla. Toinen ja luultavasti tärkeämpi syy on se, että en vähäisimmässäkään määrin halua riskeerata tilannetta, jossa joutuisin maksamaan jollekin Afrikan sarven ihmissaastalle vahingonkorvauksia "kivusta ja särystä". Tuollaisessa tilanteessa voisin hyvin kuvitella menettäväni kokonaan itsehillinnän ja ottavani hengiltä sekä tuomarin, kipua ja särkyä kärsineen saastan että häntä puolustavan oikeusavustajan." (Jussi Halla-Aho 13.9.2007 Scripta)
"Minua ihmetyttää kokonaisvaltaisesti, miksi muslimeilla on niin suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten eläimille, lapsille ja naisille. Mielestäni tämä kaava on aika selkeä. Miksi musulmaanit hyppelevät munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla?" (Jussi Halla-Aho 8.2.2007 Scripta)
"Somalit ovat perineet suomalaisessa tajunnassa sen position, joka vuosisatojen ajan kuului romaneille. On vaikea nimetä röyhkeämpää, kiittämättömämpää, vaateliaampaa, aggressiivisempaa ja kaikkinaisesta itsekriittisyydestä vapaampaa vähemmistöä kuin somalit. Kaikista muista, haasteellisistakin, ryhmistä nousee niitä, jotka kehottavat omiaan lopettamaan rasismiruikutuksen ja katsomaan peiliin. Vaan ei somaleista." (Jussi Halla-Aho 10.1.2007 Scripta)
"Minun on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Tämän reptiilin erityisen limainen alalaji on ruotsalainen sosiaalidemokraatti." (Jussi Halla-Aho 23.3.2006 Scripta)

Eli tuskin kukaan oikeasti ihmetelee miksei Rinne halunnut persuja hallitukseen. Vaikea ottaa vakavasti kaveria joka kutsuu sinua matelijaksi. Sitäpaitsi Jussin asiaosaaminen horjahtelee; yhdenkään matelijan ihoa ei peitä limakerros. Niljakkuuden voimme säästää kaloille ja sammakkoeläimille.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #11

Ja mitä tekemistä tällä on Iiris Suomelan kommentoinnin ja ulkonäköarvostelun kanssa?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #11

#11

Ihan selvyyden vuoksi kertoisitko kuinka vuodatuksesi liittyy edelliseen kommenttiisi (#4), jossa lause "yhdennäkoisyys on kieltämättä ilmeinen" rinnastuu kertomaan luonteesta?

Tai ylipäätään kuinka Rinteen hallituskuviot persujen kanssa tai ilman, liittyy siihen onko Halla-aho Darth Sidiouksen näköinen?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #23

Mika osaa copypastata, se selvis kyllä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #24

Joo, jos haluan näyttää että Halla-ahon kirjoitukset ovat oksettavia, minun lienee parasta kopioida ne sellaisinaan, ettei joku syytä vääristelystä.

Jos Halla-aho olisi herrasmies, hän ajattelisi myös maahanmuuttajanaisia eikä vain hihittelisi ja twittuilisi itseään fiksummille ja kauniimmille suomalaisnaisille.

https://yle.fi/uutiset/3-10783576?fbclid=IwAR2LRU9...

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #23

Niin, minä taisin sanoa että niillä on samanlainen luonne. Ulkonäölleenhän ei voi mitään.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #50

#50

"Ulkonäölleenhän ei voi mitään", mutta sinä tahdikkaana herrasmiehenä silti kommentoit jatkuvasti ihmisten ulkonäköä, joka on täysin yhtä alhaista kuin persujen kommentit "mustista jota pilaavat katukuvaa".

Sinä et ehkä sitä ymmärrä, mutta et eroa haukkumistasi persuista omalla käytökselläsi juuri ollenkaan.
Sinulle vaan on kehittynyt jostain ihmeellisestä syystä sellainen mielikuva, että olisit heidän yläpuolellaan....käytöksesi osoittaa ettet ole... ryömitte samassa ojassa vaatteet samassa kurassa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #61

Enpä nyt äkkiseltään muista kenenkään ulkonäköä täällä kommentoineeni, muistatko sinä?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #62

Kolme sanaa:

1. Ohukainen
2. ja
3. Paksukainen

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä Vastaus kommenttiin #72

Ja nuo kolme tuhanteen kertaan, ikään kuin vitsi ei koskaan vanhenisi. Mutta ehkä säästäväisyys on hyve, jos on vitsit vähissä.

Käyttäjän Pirjo-MargitJauhiainen kuva
Pirjo-Margit Jauhiainen Vastaus kommenttiin #11

Lukemattomat ihmiset sanovat noita asioita omissa kublissaan - usein pahenpia sanoja käyttäen, kuin Jussi Halla-aho, tai ahdistuu nimenomaan siitä, kun täytyy olla hienostelija, kun se muuten on fakta, et tekemällä tehdään ihmisille kieltoja, jossa pian kirosanojen käyttökin katsotaan epäkunnioittavaksi, niin ahdistujien määrä lisääntyy, kun täytyy varoa sanojaan.

Totuus ei pala tulessa - eikä totuuden puhujilla ole sijaa majataloon, tai muihin mökkeihin, tosin nuo ei ihan pidä paikkaansa, kun monta totuudenpuhujaa on äänestetty valtakunnan johtopaikoille, et kyllä kansa haluaa kuulla totuuksia.

Itse olen hiukan vastaavilla tavoilla kirjoittanu noista tapahtumista - kun miettii esim. lasten raiskauksia, joiden kovennuksia / lapsiasiavaltuutettu vaalien läheisyydessä jotain löpisee, ei haluta tehdä, niin arvelen korkeammalla taholla olevan runsaasti lasten hyväksikäyttäjiä, joka nähtiin yhden uskonlahkon toimista, et papparainen sai syntinsä anteeksi lahkolta, jossa uskon hänen + muiden jatkavan edelleen toimiaan.

En ole pahoillani - jos tekijät saavat kunnon rangaistuksen ja kun ukkelit eivät ikinä lopeta hyväksikäyttöä, heille samaa lääkettä kakkoseen ja munat metsäneläinten syötäviksi, joka ei hyväksikäytettyjen loppuelämän ahdistusta poista, mutta loppuis k*kkelileikit.
Noiden raiskaajien puolustelijat ovat myös pahemman luokan sadisteja - kun itkevät tekijöiden puolesta ja usein syyttävät uhreja, et kyllä mielessä pyörii mitä heillekkin toivon, tosin ei sekään uhrien kärsimyksiä poista.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #96

Ai että munat pois Halla-aholta? Ihan noin jyrkkä en olisi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #4

Osaatko sie lukea, Mika Lamminpää?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #12

Kyl mie osaan, ja vähän kirjoitellakin, kiitos kysymästä.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #15

Vähän kyllä epäilyttää kommenttiesi perusteella..

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #20

No jospa vaikka lukisit kirjoittamiani puheenvuoroja niin epäilysi haihtuisivat.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #15

Kyllähän sitä tavataan ja kirjoitellaankin mutta se ymmärtäminen, se se on sitä vaikeampaa sorttia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #41

Näkyy olevan. On tästä aiheesta joku sentään jotain ymmärtänytkin:

"On huomattava, että esimerkiksi uusi sisäministerimme Maria Ohisalo on yhteiskuntatieteiden tohtori. Ymmärtääkseni väitöskirjan kirjoittaminen ei tapahdu hetkessä. Vaikka hän on nuorehko ja nainen, on hänellä paljon osaamista. Joten lopetettaisiinko vähättely, kiitos!

Nykyinen liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin on hallintotieteiden maisteri. Mitään maisteritutkintoakaan ei tehdä hetkessä. Hänelläkin on Ohisalon lailla paljon poliittista kokemusta, jota on syytä arvostaa."

http://jukkav.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277186-lope...

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #49

Mikäs se olikaan vihreiden puheenjohtajan Pekka Haaviston koulutus?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #56

Sama kuin eurovaalien ääninkuninkaalla Eero Heinäluomalla. Eikä se koulutuskaan kaikista sivistyneitä tee. Halla-ahokin on tohtori.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #58

Aika usein se koulutus kertoo siitä, että koulutuksen suorittanut henkilö on päämäärätietoinen ja hänellä on kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn. Jos koulutusta ei saa valmiiksi edes 40-50 vuodessa, niin mistä se sitten kertoo?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #60

Siitä että tyypeillä on ollut parempaakin tekemistä. Haaviston ja Heinäluoman äänestäjien mielestä ilmeisesti ovat myös tehneet hyvin sen mitä ovat tehneet.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #63

Siinä sitä onkin esimerkkiä nuorisolle. Opiskelu ei kannata, kun pääsee muutenkin eduskuntaan, presidenttiehdokkaaksi, ministeriksi tai EU-hommiin. Rahantuloa ei voi estää.

Siitä tulikin mieleen, että dieseliä käyttävä vihreiden vaalibussi on kuulemma eurovaalien alla kiertänyt yli 40 paikkakuntaa ja eduskuntavaalien yhteydessä 90 paikkakuntaa. Joko olette laskeneet kuinka suuri on vuositasolla vihreiden osuus Suomen hiilipäästöistä? Se on varmaan aika paljon, varsinkin jos mukaan lasketaan Jani Toivolan ja Ville Niinistön taksiajelut veronmaksajien piikkiin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #65

Eduskunnan taksikuningas on kyllä persujen Packalen. Mikä oudointa, se ajeli veronmaksajien rahoilla eniten juuri juhannusyönä, jolloin työtehtäviä ei liiemmin persukansan edustajallakaan pitäisi olla.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #66

Sinähän valehtelet koko ajan. Toki siinä ei ole mitään uutta.

Uusimman tarkastelun mukaan eduskunnan taksikuningas oli Ville Niinistö ja seuraava oli sitten Jani Toivola. Myös edustajamäärään suhteutettuna vihreät ovat kaikista puolueista ajaneet toiseksi eniten.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7c1988af-12b...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #68

Vihreiden käyttämät taksit luokitellaan joukkoliikennevälineiksi... se on ihan eri asia.
Kun tuo korjaus tehdään, niin Packalen jää kärkeen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #68

Ville Niinistö taisi lopettaa henkilöautolla ajamisen, kun hänelle selvisi ettei ulkomailla rekisteröidyllä autolla voi kiertää autoveroa.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #68

Ilkka Janhunen kirjoitti: "Sinähän valehtelet koko ajan. Toki siinä ei ole mitään uutta. Uusimman tarkastelun mukaan eduskunnan taksikuningas oli Ville Niinistö ja seuraava oli sitten Jani Toivola. Myös edustajamäärään suhteutettuna vihreät ovat kaikista puolueista ajaneet toiseksi eniten. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7c1988af-12b... "

Kyllä, Lamminpää lasketteli luikuria, euroissa mitattuna Packalén on ajellut taksilla veronmaksajien piikkiin toiseksi eniten, kärkipaikkaa pitää Mika Niikko. Lainaus linkittämästäsi Iltalehden jutusta: "Euromääräisesti eniten taksilla on ajanut perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko, jonka taksimatkat ovat maksaneet veronmaksajille yhteensä 29 987 euroa. Seuraavana tulevat Packalén (24 885 euroa), Toivola (23 618 euroa), Koski (23 584) ja Niinistö (22 944 euroa)."

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #77

Ei väärin muistaminen ole valehtelua. Menipä sentään puolue oikein, eikös se Mika Niikko ole myös persu niin kuin Packalénkin, joka on toiseksi eniten taksilla suhannut? Joka tapauksessa tämä osoitti että Toivolasta, Niinistöstä ja Aallosta vikisemninen on turhaa. Eihän ne edes ole enää eduskunnassa toisin kuin Niikko ja Packalén.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #83

Eikö siellä taksilla-ajolistassa komeile Vihretä hyvänä kakkosena htei RKP, herrasväkipuolueen, jälkeen viimeisten vuosien ajalta.
Että tällaistahan se on se "vihreä politiikka" todellisuudessa. Ajetaan polkupyörällä lehtikuvissa ja sitten suhataan taksilla.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #85

Täytyy sanoa että vihreillä ei ole mitään hätää niin kauan kun heitä kohtaan kohdistettu kritiikki on tätä tasoa kuin Maralla ja Rantasella. Yksi huono puoli uudessa hallituksessa toki on. Sipilän hallituksen aikaan sai monta kertaa sanoa että vittu mitä ääliöitä, minäkin hoitaisin asiat paremmin. Mutta enää ei moinen egobuustaus onnistu, on siellä sen verran fiksua porukkaa nyt vallan kahvassa.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #86

Aikamoista, mutta itsehän teet juuri sitä mitä väität muiden tekevän.

Hyppäsit ohi noista taksimatkoista, kuten teet aina kunb tulee vaikeaa.

Aikamoista kielenkäyttöä muutenkin Turun vihreiden "kultuurilautakunnan varajäseneltä".

No kulttuuriahan on kaikenlaista.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #88

Outi Maran aiheena ei ollut kansanedustajien taksinkäyttö vaan Halla-ahon prisenssapäiväkirjat. Niin että kuka se hyppäsi aiheesta ohi?

Ei tässä toki mitään vaikeaa ole. Maahanmuuttajanaisilla on vaikeaa. – Suomeen työhön tulleille naisille avautuu työn ja ehkä kielitaidon kautta sosiaalisia verkostoja. Yksinäisyys voi olla hyvinkin iso ongelma heille, joilla kielitaito on esteenä.

https://yle.fi/uutiset/3-10783576?fbclid=IwAR2LRU9...

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #83

Lamminpää, en tarkoittanutkaan että valehtelisit. Kommenttini #77 oli (tarkoitus olla) sarkastinen kuitti Janhuselle joka ei ilmeisesti ollut lukenut linkittämäänsä juttua juuri otsikkoa pidemmälle. Tai ainakaan ymmärtänyt sen sisältöä.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #77

Pasi Karhunenkin jotain kirjoitti, mutta en tiedä kuinka tarkasti hän luki juttua. Tuossa Iltalehden selvityksessä on siis huomioitu kansanedustajien kaikki eduskunnan taksikortilla maksamat taksimatkat toukokuusta 2015 joulukuuhun 2018.

Jutusta ilmenee muun muassa:

-Edustajamäärään suhteutettuna eniten taksilla ovat ajaneet RKP ja vihreät. RKP:n kansanedustajat ovat ajaneet taksilla keskimäärin 249 eurolla ja vihreiden edustajat 234 eurolla kuukaudessa.
-Vihreiden entinen puheenjohtaja Ville Niinistö on ajanut taksilla veronmaksajien piikkiin kaikkein eniten, eli 1215 kertaa.
-Niinistön lyhyin taksikortilla maksama matka oli vain 700 metriä
-Niinistön jälkeen seuraava on Jani Toivola, joka on ajanut 1087 kertaa.

Tiedämme myös, että Toivola on käyttänyt eduskunnan taksikorttia omien yksityisbisnestensä hoitamiseen sekä suurelta osin muihin kuin kansanedustajan tehtävien hoitamiseen liittyviin tarkoituksiin.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #89

"Jotain kirjoitti". No niin kirjoitin, olisit lukenut että mitä. ;-)

Kun taksilla ajellaan veronmaksajien piikkiin niin se on raha joka ratkaisee, ei se montako kertaa taksin takaoven saranat on narahtaneet. Mika Niikko on rahassa mitattuna viime kauden kansanedustajien ylivoimainen kunkku mitä tulee taksilla suhailuun. Kakkoseksi jäänyt Packalen "hävisi" yli 5000 eurolla, Toivola oli kolmas ja Niinistö "vasta" viides.

Eduskunnan taksikortin käyttäminen omien bisnesten hoitamiseen on väärin, ja Toivolalta olisi pitänyt ne rahat periä takaisin.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #94

Tuskin kuitenkaan kannattaa esitellä ”kuittia Janhuselle joka ei ilmeisesti ollut lukenut linkittämäänsä juttua juuri otsikkoa pidemmälle. Tai ainakaan ymmärtänyt sen sisältöä.” Yleensäkin kannattaisi välttää olettamuksien tekemistä toisten ymmärryksestä.

Käyttäjän JukkaKnnen kuva
Jukka Könönen Vastaus kommenttiin #58

Mutta Halla-aho on sivistynyt.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #102

Sitä ei vain mistään huomaa.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #103

Joku vanha sanonta sanoo jotain että " ei helmiä sioille" tai sinnepäin.
Kuka huomaa ja kuka ei?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #105

Helmistä ei ole havaintoja, mutta sikamaisuuksia Halla-ahon Scripta on täynnä. En minä ole toivonut nimeltä mainiten kenenkään poliitikon raiskaamista tai ampumista.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #106

Niinpä. Ei niille jotka eivät ymmärrä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #107

Ymmärrän Halla-ahoa liiankin hyvin. Mutta ei siitä sen enempää. Ei paska pöyhimällä parane.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #49

Taisit väärinymmärtää, jälleen.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #70

Enpä tainnut, taaskaan. Samaa ei voi sanoa tuosta Outin blogissaaan siteeraamasta hihittelevästä prinsessasta, joka muuta ei tee kuin twittuilee eikä sitäkään tyylikkäästi.

Käyttäjän Pirjo-MargitJauhiainen kuva
Pirjo-Margit Jauhiainen Vastaus kommenttiin #12

Ei hän osaa lukea - niin täytyykin laittaa esitystä eduskuntaan, et lisäkoulutuksen tarvetta on miehiksi itseään pitäville, tosin ei taida olla miehiäkään, kun sen kertoo hänen vastauksensa minun kirjoitukseen, jossa vähätellään asiasisältö, missä puhutaan myös lasten raiskauksista, joita tiettyjen puolueiden edustajat eivät halua kritisoida / poistaa, kun uskon heidänki olevan hyväksikäyttäjiä, jossa pienten lasten elämä pilataan, heidän ollen aikuisten himojen tyydytyksen kohde.

Ihminen näyttää myös oman lapsellisuutensa ( lapsenmielisyys ei ole pahasta kellekkään ), kun saivartelee ja ihan suoraan tekeytyy tyhmäksi, jossa minä yksinkertainen tollukka kyllä 10/1 häviän.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #98

Taitaa olla vain se yksi ja sama mielessä edelleen. On tainnut jäädä vaille vai mistä johtunee?

Mitähän se Vihreitten Turun osasto mahtaa sanoa tuollaisista Lauraan kohdistuvista kommenteista?
Saattaa olla että hyväksyvät tai sitten eivät. Kulttuuriahan se on sekin tietenkin, tosin vara-sellaista.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #98

En tiedä kenestä puhut, toivottavasti et vihreistä ainakaan, sillä hehän juuri tekivät aloitteen jossa raiskaus muutetaan suostumusperustaiseksi. Siis sekin on raiskaus että väkivaltaa ei käytä mutta ei usko että ei on ei. Onneksi nyt on sellainen hallitus joka saa aikaankin jotain. Persut vain parkuu tekemättä mitään.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Koska näissä prinsessapäiväkirjoissa näköjään halutaan puhua nimenomaan ulkonäöstä niin täytyy minunkin sitten sanoa, että olisihan se Laura ihan pantava, jos vain pitäisi suunsa kiinni.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Täältä astui esiin se uljas vihreäfeministi ja herrasmies viimeisen päälle.
Joskushan se todellinen karva sieltä tulee esille. Vihreän kuoren alta.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

#64: Siinäpä on kommentti, joka kertoo kaiken olennaisen herra Lamminpään ajattelusta ja ehkä erityisesti siitä miten Lamminpää kohtelee naisia.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kerropa tuo Iirikselle ja muille puolueen neidoillesi. Olet ällöttävä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #78

En minä sitä Iirikselle voi sanoa, sillä sehän on fiksu nainen. Ja kaunis kaiken lisäksi. Ei Laurankaan ulkonäkö ole ällöttävä, ainoastaan hänen ajattelunsa oksettaa. Myös hänen "mestarinsa" ajattelu inhottaa jokaista tolkun ihmistä.

Tuli muuten mieleen, että eikös se Laura vouhota jostain kreationismista? Vaikka on opettaja! Herra varjele lapsiamme moiselta. Ehkä se saa vähemmän pahaa aikaan europarlamentissa. Muistaakseni Laura sanoi että jos evoluutioteoria pitäisi paikkansa, niin apinaihmisiä olisi olemassa. No kerran sattui Lauran ovikello soimaan ja oven takana oli apinamies. Laura meni olohuoneeseen ja kysyi Halla-aholta: "Mestari kiltti, sano mitä mä teen... ovella seisoo apinamies." "No vie se vaikka Korkeasaareen", Jussi sanoi.

Seuraavana päivänä Jussi oli kaupungilla ja Laura tuli apinamiehen kanssa vastaan. Jussi ihmetteli etkö vienytkään sitä Korkeasaareen. Laura sanoi: "Vein vein! Ja meillä oli niin hauskaa, että nyt me mennään Suomi ensin -mielenosotukseen."

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #78

Keskusteluohjeessamme lukee muun muassa:
-Käytä asiallista ja hyvää kieltä.

Niin että koetahan tyttö käyttäytyä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Eikös se oululainen kummallipoliitikko ole oikea prinsessa. Se imuroi herneen nenäänsä vaikka millaisen patjakasan alta. Ohukaisesta ja Paksukaisesta puhumattakaan.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Eikös tuo Iiris Suomela ole tampereelta?
Halla-aho ainakin on helsingistä.

Kuka oululainen tähän blogiin tai tuohon twiittiin liittyy?
Blogistikin mainostaa olevansa joensuusta.

Onko Ohukainen ja Paksukainen oulusta?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Ohukainen ja Paksukainen eivät ole mistään kotoisin, jos minulta kysytään. Eikä se oululainen kummallispoliitikkokaan. Se se vasta prinsessa on.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

Vihreä on homeen väri. Sattumaako?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Koeta nyt nyt hyvä mies hillitä ittesi. Sinä vain korostat pointtiani. Vihreää pointtia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Vaikea korostaa kirjoituksesi pointtia. Sitä ei ole. Väisäsellä on:

"Olen surukseni saanut lukea täysin käsittämättömiä ja tarpeettomia naispoliitikkojen nimittelyjä. Vaikka nimittelyt eivät ole kaikista likaisimpia, ovat ne silti mauttomia ja asenteellisia ilmaisuja.

On huomattava, että esimerkiksi uusi sisäministerimme Maria Ohisalo on yhteiskuntatieteiden tohtori. Ymmärtääkseni väitöskirjan kirjoittaminen ei tapahdu hetkessä. Vaikka hän on nuorehko ja nainen, on hänellä paljon osaamista. Joten lopetettaisiinko vähättely, kiitos!

Joten annettaisiinko kaikille naisille tilaa toimia siten, kun kansa on sen mahdollistanut? Ei kukaan varmasti tahtoisi itselleen turhia vähättelyjä ja poliittisia kampitusyrityksiä. Naisilla on paljon annettavaa politiikassa, joten annetaan heille työrauha."

http://jukkav.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277186-lope...

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Nyt Suomela on saanut tukea näkemyksilleen kansanedustaja Sebastian Tynkkyseltä (ps.), joka kommentoi asiaa Twitterissä.

– Voidaanko olla rehellisiä ja vaan myöntää, että Iiris Suomela on oikeassa puhuessaan siitä, mitä usein nuoret naiset joutuu kokemaan. Jos oot suljetussa kabinetissa tai saunassa. ja sulle aletaan vihjailla tai kosketella, naisena et voi olla varma, mihin tilanne johtaa, Tynkkynen kommentoi Twitterissä.

Tynkkynen myös sanoo Twitterissä, että hänellä on omaa kokemusta aiheesta.

– Aika monta kertaa olen joutunut poliittisissa ympyröissä menemään väliin, kun yleensä nuorta naista vanhempi mies kuvittelee kaikenlaisen flirtin ja jopa koskettelun olevan ok. Viimeksi reilu viikko sitten pysäytin tällaisen tilanteen. Kyllä näistä saa ja pitää puhua, Tynkkynen twiittaa.

Jo on aikoihin eletty kun selväpäisin persukommentti asiaan tulee BB-Tyrkkyseltä.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Sebastian on herrasmies. Joka puuttuu tilanteeseen, johon pitääkin. Nyt oli kyse ulkonäön arvostelusta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Herrasmies :)

Ja käräjäoikeudessa oikein palkittu. :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #10

Herra Hakkaraiseen verrattuna toki BB-Tynkkynenkin on herrasmies, mutta kukapa ei olisi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #13

Tuota. Tuota. Toisilla on tapoja. Siulta ne puuttuu.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #17
Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #10

Kerropa omasta toiminnastasi tai herramiesmäisyydestäsi. Toisilla on käytöstavat, toisilta ne puuttuu.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #16

Ei minun toiminnassani mitään moittimista ole, kiitos vain kysymästä.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #54

Pantavan näköinen, ohukainen ja paksukainen. Olet ääliö.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #79

Minulla on käytöstavat, sinulta ne puuttuu. En koskaan alennu kutsumaan kanssakeskustelijoita ääliöiksi, toisin kuin sinä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #80

Voiko ääliötä kutsua muuksi?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #81

No, kai sinua ja Maraa on sitten pakko kutsua ääliöiksi. Sori siitä. Saat mitä tilaat.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #87
Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Pidän sellaisia ihmisiä hieman outoina jotka kutsuvat aikuisia naisia prinsessoiksi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Jäänainenko ois ollu parempi. Ainiin, mutku, eihän me varmuudella tiedetä. Toki jäähenkilö kävis myös. Voi herranduudelis sentään.....

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Ulla Appelsinin kommentti: Mitä Suomelle on tapahtunut – saako naista enää kutsua prinsessaksi? https://www.is.fi/politiikka/art-2000006138583.html

Yhy, yhyyy. Kyllä saa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Prinsessa on vähättelevä nimitys aikuisesta naisesta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Kertoisitko mitä on Darth Sidioukseen verrattu ulkonäkö miehestä?

Siis jos ottaa huomioon, että vähätellyksi prinsessaksi nimitelty nainen itse vertaa miestä Darth Sidioukseen.

Itseäni vaan hämmentää tämä logiikka, joten jos selvyyden vuoksi avaisit sen, niin voisin mahdollisesti jopa kannattaa sitä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #27

Mulla ei ole hajuakaan kuka tai mikä on Darth Sidiouks.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #27

Ei tuossa ole logiikan häivääkään. Suomela vetäisi maton altaan itse. Toivottavasti ei sievä pää kopsahtanut lattiaan. Ja kyllä, vähättelevä ilmaisuni oli tarkoituksellinen, puhtaasti vastaus Suomelan avoimeen kutsuun fokusoida ulkonäköön.

Hauskintahan tässä on, että Halla-aho kuittaa asian hihityksellä, kun häntä verrataan pahan ilmentymään... Siististi hoidettu Halla-aholta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine Vastaus kommenttiin #31

""Toivottavasti ei sievä pää kopsahtanut lattiaan."

Ai miten niin sievä? muistuttaa lähinnä Batmanin jokeria ;)

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

Tässä on Ressu Redfordin biisi Prinsessa.
https://m.youtube.com/watch?v=znc87sKpQ9w

Biisin sanoja kun kuuntelee, niin tuskin sentään on tarkoitus vähätellä ketään.

Käyttäjän JukkaKnnen kuva
Jukka Könönen

Miten niin? Maailmalla on paljonkin aikuisia prinsessoja, jopa naapurimaissamme. Halveksitko jotenkin prinsessoja?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Mikä tuo joku???iiris suomela on??Vihreiden mielestä suomalaiset maalla asuvat ovat sukurutsaajia ,insestiä ynm.harjoittavia idiootteja,vajakkeja siis ynm. joten meneekö samaan piikkiin kenties?

Tosin saksassa aikoinaan,ei niin kauaa sitten vihreiden mielestä lapsiin sekaantuminen ja nuo muut vihreän poliitikon mainitsemat seksuaaliset mieltymykset olivat ihan normiakamaa ja arvojensa mukaista kanssakäymistä.Mihin se koira karvoistaan pääsee näisäkään ulkonäköä arvostelevissa lapsellisissa ulostuloissaan,joita komppaavat samanmieliset saama puolelle jääneet..

Seuraava kohde on sitten mm.vammaiset tai henkilöt joilla on jokin sairauden aiheuttama ulkonäköä vahingoittava sivutuote mm.lääkkeet aiheuttavat sivuvaikutuksena kaikenlaista ulkonäkö "haittaa".Näille besserwissereille ja seuraajilleen kun ulkonäkö on 1.ja oman itsensä korostaminen.Kanssaihmisistä ei niin väliä.Ilmankos vihreät halusivatkin kokoomuksen kanssa mammuttikoulut suomeen,eli ne tuhannen oppilaan hirviökoulut,joissa ongelmat lisääntyvät,sekä erityislapset normiluokille ,jotta näiden idioottien ja kiusaajien henkinen kapasiteetti pääsee oikeuksiinsa,kun saavat nimitellä erityislapsia ja muita jotka heidän arvomaailmastaan käsin,poikkeavat heidän minä-minä maailmastaan.

KOULUKIUSAAJINA ovatkin kunnostautuneet heidän kovasti arvostavansa puoluetoverit kokoomuksesta,joten ei siis ihme näille suomalaisia perheitä ja ihmisiä halveksiville pyrkyreille,että keskustan seura hallituksessa nyt ja kok-opettamat arvot näkyvät.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persuilla on uutta virtaa suonissa, näistä sitä kelpaa vääntää taas vähän aikaa.

Persujen loukkaantumisherkkyys on kuitenkin satakertainen moneen muuhun verrattuna, ja täällä puheenvuorossa niitä loukkantujia vasta riittääkin. :)

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kerro, Petteri, kerro, kuka on loukkaantunut? Iiris? Ei kuule oo perussuomalainen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tämä tapaus on nyt kaikille poliitikoksi aikoville taas opiksi: Internet ei unohda! Laskunmaksun aika tulee ennemmin tai myöhemmin. Nyt kesti 2 vuotta.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Minkään puolueen jäsenet eivät ole loukkaantuneet turhasta yhtä paljon kuin perussuomalaiset. Joten kehotan kyllä hieman katselemaan sitä peiliäkin. Ei teikäläisten alituista uhriutumista jaksa erkkikään.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tuo on aivan totta, mutta Iiris Suomela teki silti itsestään narrin. Ei Suomelan osakseen saama nimittely ole fiksua ollut, kuten ei ollut hänen oma Halla-aho-twiittinsäkään. Mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

#35
Kappas seuraava rinssi hyökkäsi miekkoineen paikalle. Aika tylsä on kyllä sanan säilä.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#35

Enpä nyt Marko sanoisi ihan noinkaan.

Kun somea seuraa, niin eipä taida mennä päivääkään etteikö joku olisi pöyristynyt milloin mistäkin persujen kommentista....ja kyllä... on totta että usein aiheestakin, mutta toisinaan ihan tahallisen väärinymmärtämisen seurauksena.
Usein tuntuu että ihan jopa periaatteestakin.

Enkä halua uskoa, että suomalaiset ovat oikeasti niin tyhmää sakkia että he oikeasti väärimymmärtävät asioita tuollaisella prosentilla.

Tätä samaa pöyristelyä sitten harrastavat vastavetona persutkin.
Joten eiköhän tuo loukkaantuminen ja pöyristely mene aikalailla tasan.

Jos katsoo vaikka tätä puheenvuoroa, niin eipä mene täälläkään päivääkään etteikö olisi jonkinlainen persujen tölvimisblogi kommentoiduimpana.
Joten kyllä niitä "uhriutumis" mahdollisuuksia jaetaankin ihan päivittäin.

Kaiken huipuksi haukutaan persuja, jos he loukkaantuvat ja uhriutuvat samanlaisista kommenteista, kun taas ne "omat" loukkaantujat ovatkin vastaavista kommenteista aiheestakin näreissään.
Tämän blogin aihe alleviivaa väitteeni.
Tietysti tämäkin toimii molempiin suuntiin.

Kaikkein noloimpia ovat ne, jotka kritisoivat persujen tahdittomia kommentteja höystäen omaa sanomaansa samassa kommentissa termeillä apinalauma, ohukainen ja paksukainen, aivottomat persut jne jne.

Eräs nero jopa kehuskelee kuinka osaa haukkua persuja niin taidokkaasti , ettei tule sanoneeksi sellaista josta voisi joutua jopa vastuuseen.

Kyllä sitä peiliä saisi katsoa yksi jos toinenkin.
Sinä et kuulu kuitenkaan siihen pahimpaan joukkoon.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Enpä tiedä. Vihreiden tuore kansanedustaja Iiris Suomela vaikuttaa loukkaantuneen siitä, että häntä on saunaillassa kutsuttu merenneidoksi ja pyydetty pesemään selkää. On ehkä mahdollista keksiä vielä turhempi syy loukkaantua, mutta en nyt jaksa miettiä niin pitkään.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Kaikia ei edes pyydetä pesemään selkää.

Jone Virtanen

Koettakaahan nyt kaikki hieman ryhdistäytyä. Te saatte minut naurun partaalle. Ihan puoluekannasta riippumatta. Kyllä on politiikka kovaa peliä.... (Ja toisaalta, jos on politiikkaan lähtenyt pitää myös "ryönä" kestää)

Kerrankin Ulla Appelsin oli oikeassa ( https://www.is.fi/politiikka/art-2000006138583.html ).

Aivan aluksi; tasa-arvoon kuuluu se, että jos on sopimatonta naisille on se myös miehille vai kuinka? Ja onneksi kaikki naiset (tai miehet) eivät ole niin kovin nirppanokkaisia.

Kävelin tänään kauniin ja tyylikkään näisen perässä viisikulmassa. Ja kerroin hänen tehneen minun muuten synkästä päivästä iloisen. Siis hänelle. Hymyn kera. Aivan vain siksi, että on olemassa kauniita, seksikkäitä ja tyylikkäitä naisia, joita on ilo katsoa. Sain hymyn ja lentosuukon. Joku muu olisi varmaankin soittanut 112 ahdistelusta. Onneksi heitäkin on vielä olemassa.

Tämä poliittinen keskustelu on mennyt kummaksi.

Olit sitten persu, vihreä tai UFO niin koettakaa nyt jotenkin opetella elämään ilon kautta.

Sama koskee Ritalaa. Aluksi niitä sinun kommentteja Persuista oli ihan hauska lukea, mutta nyt levy pyöriin samalla uralla. Keksi jotain uutta ja nasevaa.

Ja minä en ole persu, mutta kommuninstin poika joka oppi jo pienenä että vasemmisto ei ihan kaikessa saa hommia pelittämään (eipä silti, Persuvaltio on yhtä paha dystopia kuin se entinen NL). Siellä ei olisi kuin "Kantasuomalaisia".

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Ootpa ollu kiltti ja näin minäkin näen asian. Kohteliaasti voi toisia lähestyä. Käytöstavat olisi hyvä olla olemassa. Miusta kuitenkin naisten, nimenomaan nirppanokkaisuus, on nyt se näiden tyttöjen ongelma. Herne vedätään sieraimeen ihan joka asiasta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Hyvin kuvastaa nykypäivän feminismiä, joka on jo todellisuudessa muuttunut "yliherkät hajoavat pissis prinsessat".

Jee jee, kuinka ylevää on haukkua twitterissä 24h keski-ikäisiä heteromiehiä, jos syö lihaakin vielä.

Ulla Appelsinin kirjoitus iltasanomissa oli kyllä erinomainen.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Tampereen suunnalla ihmettelevät miksi seutukunta on aina niin huonosti edustettuna ministerinpaikoilla. Toisin kuin Varsinais-Suomi. Tarvitseeko tuota enää ihmettele yhtään, jos yleensä tarjottavana on vain näitä "iiris suomeloita" Pirkanmaan vihreistä.

Täällä paikallinen porvarillinen pääsanomalehti on ottanut tehtäväkseen karsia kaikki nais/mies -loppuiset ja -alkuiset termit palstoiltaan ja keksiä uudissanoja tilalle. Kun näillä eväillä maakunnasta pyritään saamaan päättäjiä ministerinpaikoille, ei voi kuin epäonnistua.

Vaikka porvarillista aatesuuntausta kannatankin, siitä huolimatta Sanna Marinille nostan hattua. Yhtään ei ole tarvinnut avuja habituksestaan edetäkseen poliittisella urallaan, kun on tullut tunnetuksi ihan muiden avujensa vuoksi.

Iiris Suomelan ansioista en ole kuullut. Tuskin muutkaan pirkanmaalaiset äänestäjät.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

4 872 ääntä lienee jonkinlainen todiste siitä, että ainakin jokunen pirkanmaalainen äänestäjä on kuullut Suomelasta ja hänen ansioistaan. Itselleni hän oli toki tuntematon suuruus ennen julkista kiukutteluaan prinsessaksi kutsumisesta, mutta enpä ole pirkanmaalla äänestänytkään yli 25:een vuoteen.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Tiedä sitten, moniko Suomelaa äänestänyt tiesi hänen ykkösteemaansa. Itsekin muistan vaalikoneesta hänen vastauksiaan lukeneeni yhtenä mahdollisena äänestysvaihtoehtona. Niiden pohjalta otaksuin hänen keskittyvän ihan johonkin muuhun, kuin viime kuukausien perusteella on ilmi tullut.

Taannoin Tampereen vihreiden feminismillä ratsastamaan ryhtynyt Rosa Meriläinen käväisi eduskunnassa yhden kauden vv. 2003-2007, eikä sen jälkeen päässyt edes ehdokkaaksi. Meriläinen herätti huomiota tuolloin muun muassa käyttämällä eduskunnassa poikkeuksellisen lyhyttä minihametta, ”roiskeläppää”, ja rintamerkkiä, jossa luki ”vittu haisee hyvältä”. Tätä tasoa täällä Tampereella ja kertoo lähinnä siitä, kuinka matalalle rima Pirkanmaalla on asetettu.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #48

Kuka ottaa "vaalikoneiden" vastaukset tosissaan?
Kyseessähän ei ole muu kuin markkinointi, ei suinkaan mielipiteet tai todelliset ajatukset.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Nyt Turussakin palavat autot! Ihan ghettomeininkiä, kun päästetään salolaisia persuja Runosmäelle.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4490510/Salo...

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

En ole seurannut mikä oli alkuperäisen "prinsessa" -kohun takana olevan kirjoituksen asia/tarkoitus mutta itse viimeisen jakson House of Thrones katsoneena ymmärtäisin vertauksen Vihreiden naisedustajamme ideologiselta pohjalta, mitä lohikäärmeprinsessa/kuningatar sanoi rakastajalleen omasta maailmankatsomuksestaan. Ja mihin suuntaan prinsessa halusi viedä maailmaa.

Hänen maailmankatsomuksensa & ideologiansa oli lähellä nyky Vihreiden avautumisia. Jos vain on mahdollista katsoa tuo viimeinen jakso, suosittelen ... että maailma pelastuisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset