OutiMara mie vaan mietin

Toksisuutta kaikkialla!

Kaksi päivää. Siis KAKSI päivää on kestänyt uuden eduskuntaan valittujen taival. On nähty patriarkaalisia miehen perkeleitä istumassa samassa pöydässä. Mitä halvattua? Miksi miehet istuu samassa pöydässä? Koska ne on naisvihamielisiä ja sortavat, suorastaan sylkevät, ah niin ihanan feministin kasvoille. Brutaalia väkivaltaa. Kun kysyin twitterissä vasemmistoliiton Honkasalolta, missäs työ naiset olitte, olin kuulema ymmärtänyt pointin ihan väärin. Kirjoitin toksisesti. Ketjussa kyseltiin, miksi et mennyt samaan pöytään istumaan ja esitellyt itseäsi (näinhän olis päässy samaan pöytään noiden sika sovinistien kanssa), vastaus oli, että herkempien, ujompien ei pidä joutua tällaisen kyykytyksen uhriksi. Aloite pitää tulla sieltä myrkyllisen maskuliinisuuden puolelta. Jebujee. Voi taivas ja eka päivä eduskunnassa. Tulee pitkä neljä vuotta. Sitten seuraavana, eli toisena työpäivänä, vihreiden nuorta naista oli kehuttu ohikulkiissaan. No, mitäpä siitä seurasi. Tuo toksinen olettu maskuliini esineellistää, kun ei jäänyt depatoimaan asiasta. No ratkaisu tähänkin olisi siirtää sikasovinistit salissa omalle puolelle ja söpöt, pörhäkät, näsiviisaat naisoletetut toiselle puolelle, jottei tällaisiä mielensäpahoittamuskohtauksia pääsisi syntymään. Molemmille sukupuolioletetuille omat sisäänkäynnit. Ai niin ja ne ei kumpaankaan äärilaidan toksisuuteen, eli mies tai nais, kuuluvat sijoitettaisiin keskelle. Tämähän ratkaisisi myös RKP:n surut ja murheet väärässä laidassa istumisesta. Voi taivas. On tulossa toooooodella pitkät neljä vuotta. https://twitter.com/veronikahonka/status/1120686779567431680?s=19 https://twitter.com/iiris_suomela/status/1121059158390915072?s=19

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

22Suosittele

22 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (62 kommenttia)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Uskontoko piti upottaa tähänkin keskusteluun?

Naisen paikka on kirjoittajan mielestä edelleen nyrkin ja hellan välissä elämistä, lasten hoitajana. Jos nainen tekee uraa tai - herranjumala! - tekee abortin, on kyse toksisesta feminismistä. Toksista feminismiä on myös se, jos nainen unohtaa Kaikkivaltiaan ja Jeesuksen - ja siis paikkansa miehen alamaisena.

Luitko, Engren, kirjoituksen vai linkkasitko sen pelkästään, koska otsikko näytti hyvältä?

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

No eikös pointti ollut aika selkeä. Lässyttäminen kaikenkattavasta toksisesta maskuliinisuudesta on samanlaista hevon..skaa, kuin tuo teksti "toksisesta feminiinisyydestä".

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #32

Jännittävää kuinka Tom Solakivi tajusi sen enempiä selittämättä pointin kun taas Kai Niemeläinen ei tajuaisi vaikka kirjoittaisin aiheesta Weilin Göössit ...

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #38

Linkitit siis äärikonservatiivisen kristillistä naisvihaa huokuvan kirjoituksen vain siksi, että sillä oli kiva otsikko?

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Hienosti rajattu aihe, jonka perustelut etenevät jouhevasti uskottavista alkuoletuksista johtopäätökseen. Kritisoitu ja kuvattu asia sekä kuvataan että sen olemassaolo perustellaan vankasti. Juuri oikeisiin kohtiin tehdyt kappalejaot ja muut vastaavat helpottavat luetun ymmärtämistä. Lopputulos on taktisten naivististen piirteidensä takia avaamassa lähes hellyttävää kulttuurihistoriallis-ajankuvallista näkymää hitaasti elpyvän ja avautuvan maan sohjoiseen sieluun.

Mielestäni on kertakaikkisen mainiota, että tämänlaisia älyllisiä saavutuksia julkisuuteen vapaaehtoisesti tuottavat ovat juuri heitä, jotka päättävät muiden ihmisten asioista. Rationaalisuuden ja demokratian parhaiden saavutusten ääressä selvästi olemme.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Pulinat pois, kansa on äänestänyt. Maailma paranee toksisuudesta päivä kerrallaan tai ulostulo kerrallaan. Ehkä.

Minä vaadin, että miehet lopettavat hengittämisen samassa tilassa. Koska ilmateitse toksisuuden tarttuminen on todennäköisintä.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Ah tätä sananvapauden riemua. Pulinat pois.

Vastaavaa riemua olen kohdannut viimeksi kun vierailin erään liikkeen sisällä. Minulla on oikein kanta-asiakaskortit yritykseen, jonka maanmainiona myyntiartikkeleina ovat pääasiassa puupohjaiselle värjätyt paperinivaskat, joita on tavattu käyttää kulttuurin, tiedon ja sivistyksen jakamiseen melko yksinkertaisinakin aikoina.

Kun siellä sitten on oikein filosofiahylly voi vain ilahtua syvän viisauden ääressä. Kun siellä ei ole mitään irrelevanttia norsunluutornihaihattelua kuten Kantia, Marxia, Sartrea, Nietzscheä tai Platonia. Ei edes Alvin Plantingaa. Sen sijaan siellä on jonkun Donnan (niiden kaikkien nimi on aina Donna, jos kyse ei ole intialaisesta) omakohtaiseen syvään arkijärkikokemukseen perustuva "Tasapainota kehosi energiat" -teos.

Kyllä siinä lukutaitoinen ilahtuu. Samanaikaisesti kirjakauppiaan viesti on, että he myyvät mitä ihmiset haluavat ostaa ja jos ei miellytä niin yritä etsiä jokin asiallinen vaihtoehtoinen kilpaileva liike. Passokuu ja tervetuloa uudestaan.

Siinä syntyy hyvin optimistinen kuva tulevaisuudesta jossa joutuu itse ns. elämään syyllistymättä itsemurhaan tai mihinkään kriminaaliseen aktiviteettiin.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

"Juuri oikeisiin kohtiin tehdyt kappalejaot ja muut vastaavat helpottavat luetun ymmärtämistä."

Tästä kandee reklamoida ylläpidolle, kun puhelimella ei kpl jakoja saa tehtyä. Syytön (ehkä kerrankin) minä siihen olen. Sori.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Miksi noinkin älykäs puppulausegeneraattori piilottelee mukin takana?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#15:
Todennäköisesti juuri siksi.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Koska se on mainio kuva. Tarkalleen ottaen se on pienen sisareni ottama kuva joka on otettu isoäitini hautajaispäivänä. Aamulla menin juomaan kahvia joka oli vanhaa ja kylmää. Ja juuri tuo hetki ja ilme on sitten napattu tuohon kuvaan. Se sopinee kuvamaaan tyyliäni joka on vähintään jokseenkin negatiivinen. Se on ehkä paras kuva minusta. Naaman peittäminen on aina bonus.

Sen sijaan Teidän nettikommentointiin muutenkin tutustuneena (esim. olen joutunut bannimaan Teidät aika vähän aikaa sitten toisaalla kiitos julkisen kommentointilinjan räväkkä rikkominen.) Ihmettelen että miten kehtaatte esiintyä omilla kasvoillanne. Kriittisen Itsetuntemuksen Puute?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #45

Ota kuppi lissee ja lopeta uhriutuminen! Tai kirjoita oma blogi.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #47

Voisitteko kertoa missä olen "uhriutunut"? Tämä on tosiasiaväite. Jonka Te Todistatte lainauksin ja miten se sopii siihen mitä uhriutumisesta sanotaan. Missä leikin että olen uhri jonka kanssa erimielisyys on alistamista tai muuta vastaavaa? Käsittääkseni en missään.

Se, mitä olen tehnyt on ironinen vinoilu. Tai anatomisempi sana. Muutoin jotenkin asia lähti ns. ad hominem -pohjalle kuvan analyysiin. Tosin otin senkin varsin kohteliaasti. Selitin mikä kuvan tarina on. Vaikka toki tiedän että klassisesti sivistynyt länsimainen herrasmies perinteiden mukaan elää maailmassa, jossa ad hominem -hyypiöt pitäisi haastaa kaksintaisteluun kuolemaan asti teräaseilla aamunkoitteessa. No, minä en ole herrasmies.

PS. Ja jos katsot niin kappas. Kirjoitin blogin. Siinä oli useampi vertaisarvioitu lähde kuin sinun blogauksessa. Kappalejakokin oli.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #45

Rohkeuden puute kenties? Johan otti itsetuntoon. Ainakin tuo on selkeästi puheenvuoron sääntöjen vastainen.

Mistähän blogista puhut? Vilkaisen mielelläni.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #49

Vlogista. Tunnistaisit jos harjoittaisit asiallista kommentointia. Esimerkiksi vastaisit kun pyydetään. Siinä yhteydessä tiedotinkin että banaania tuli.

PS.
Miten niin kuvani on käyttösääntöjen vastainen? Kuva on minusta. Huomattavasti suurin osa kasvoista itse asiassa on näkyvissä. Kuppi peittää hyvin vähän. Se on kasvokuva. Ja kyllä minut siitä tunnistaa.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

"Mielestäni on kertakaikkisen mainiota, että tämänlaisia älyllisiä saavutuksia julkisuuteen vapaaehtoisesti tuottavat ovat juuri heitä, jotka päättävät muiden ihmisten asioista. Rationaalisuuden ja demokratian parhaiden saavutusten ääressä selvästi olemme."

Puhut niin totta. Aattele Veronika parkaa, joka ei pääse edes kahviosta istuntosaliin ilman järkytystä. Mitenhän käy, kun pääsee ihan istuntosaliin saakka?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Tuo oli tumma, maammon lapsi,
syntymässään säikähtänyt....

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Kyllä. Sekin on osa järkytystä. Joskus antonin oireyhtymästä kärsivä gallus domesticus löytää heinäkasvin pähkylämäisen hedelmän.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #46
Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #48

Kaikki muumit ovat laaksossa.
Modus tollens.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Eduskunta ei ole ehkä oikea paikka sosiaalisesti herkille.

Käyttäjän HarriNissinen kuva
Harri Nissinen

Näinpä, mutta kyllä se kokemus karaisee. Saattaa olla joillekkin ensimmäiset kosketukset kiva-kuplan ulkopuolelta.

Seinäruusuksi jäävä on yleensä vain ihasteltava seinäruusu. Tila ansaitaan ja otetaan omilla näytöillä. Omalla aktiivisuudella voi käydä myös esittäytymässä, jos on sanottavaa.

Mihinkään kiusaamiseen tai sortamiseen ei silti tarvitse alistua ja niistä on ihan hyvä puhua.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Miten toimit tällaisten naisten kanssa, kun pelkkä samassa tilassa olo tai ohi kävely aiheuttaa jo järkytyksen?

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #34

Saattaahan olla, että homma käy näillä "herkillä sieluilla" niin raskaaksi, että ovat puolet ajasta latauslomalla.

Käyttäjän HarriNissinen kuva
Harri Nissinen Vastaus kommenttiin #34

#34 Mä irrotan vastaukseni nyt liittyen näihin Twiitteihin post scriptumiin asti ja vastaan yleisesti vain tähän esitettyyn tilanteeseen.

Todennäköisesti nostaisin vain kulmiani ja vilkaisisin kohti järkyttyjiä sanomatta sanaakaan. Jatkaisin tekemisiäni, tai kävelyäni ohitse antamatta tilanteelle sen suurempaa huomiota.

Jos tilanne olisi järkyttyjien osalta toistuvaa, niin mulla on kolme optiota siihen

a) Antaisin järkyttyjien vain jatkaa järkyttymistä
b) Lähestyisin järkyttyjiä itse mielenrauhan lähettiläänä
c) Suosittelisin hoitoon hakeutumista

Varmaankin vielä tässä järjestyksessä valiten toistuvasti option a) ja edeten jossain vaiheessa optioon b). Jos tämäkään ei auttaisi tilanteeseen, niin viimeisenä vaihtoehtona optio c). Jos tilanne kaikesta huolimatta jatkuu, niin palaan optioon a), enkä kiinnitä jatkossa järkyttyjiin minkäänlaista huomiota.

ps. Honkasalolla oli varmaan ihan hyvä ajatus tuossa ensimmäisen päivän Twiitissä taustalla, mutta ennakkoluulothan siitä läpi paistoi. Kyllä muakin kiinnostaisi tehdä huomioita uutena edustajana toimittajista, jotka viihtyvät samojen edustajien ympärillä toistuvasti. Jos tilanne olisi vielä samojen henkilöiden osalta jatkuvaa, niin tekisin huomioita millaisia tekstejä ko. toimittajat kirjoittavat ja millaista politiikkaa ko. edustajat ajavat. Ensimmäisen päivän osalta olisi kuitenkaan hankala päätyä mihinkään päätelmään olemassaolevasta patriarkaalisesta valtakeskiöstä. :P

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Eduskunta ei ole ehkä oikea paikka sosiaalisesti herkille.

Käyttäjän NikoPalmu kuva
Niko Palmu

Nyt äkkiä pitää tehdä 40% kahvipöytäkiintiö. Jos naisia ei ole kahvilassa tarpeeksi kiintiön saavuttamiseksi, pitää miesten istua eri pöydissä tai poistua paikalta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kyllähän tuo Veronikan kommentti aiheutti naurunpyrähdysiä.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"On nähty patriarkaalisia miehen perkeleitä istumassa samassa pöydässä. Mitä halvattua? Miksi miehet istuu samassa pöydässä?"

Tällä minä pärjään tämän päivän ainakin, Veronikaa ajatellessa.

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Eduskunnassa kannattaa mennä rohkeasti niihin kahvipöytiin. Kysymällä vaikka: ”saanko liittyä seuraan?”

Joskus pöydässä jo olevilla voi olla jotain luottamuksellista keskustelua menossa ja he voivat todeta tämän. Mutta tekevät sen kohteliaasti.
Pääsääntöisesti eduskunnassa on sosiaalisia ihmisiä, jotka haluavat keskustella muiden kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä.

Eduskunnan kuppila on tärkeä paikka luoda kontakteja ja tutustua kollegoihin, toimiittajiin ja muihin siellä vaikuttaviin henkilöihin. Sukupuolesta riippumatta.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#13:
"Eduskunnassa kannattaa mennä rohkeasti niihin kahvipöytiin. Kysymällä vaikka: ”saanko liittyä seuraan?”

Ei prinsessa mene kahvipöytiin vaan prinessan kahvipöytään tullaan, mikäli siihen saadaan lupa, kun on sitä ensin kohteliaasti kysytty.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kannattaa muistaa tuossakin, että lähestyy varovasti. Ei saa olla arveluttavasti liian reipas, ettei sorru miehinen toksisuus ole liian hyökkäävä. Erilaiset eleetkin näet voidaan tulkita kovin erilaisesti. Ja entäs jos syntyy meetoon kaltainen tilanne. Hän katsoi silmiin, tai oikeastaan silmien alapuolelle, eli jne....

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #28

#28:
On varmaan viisainta lähettää etukäteen tiedustelu, onko kahvipöydän lähestyminen soveliasta.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #31

Mutta sekin voi olla loukkaava ele. Mitä paperia käytät, kuka viesrin toimittaa perille, miten muotoilet lauseesi olematta liian limainen ja hyökkäävä?

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu Vastaus kommenttiin #35

Toksinen mies ei voi nykyään lähettää tekstiviestiäkään. Se olisi liian vaarallista, ja sosiaalinen tuomio voisi olla ankara. :-)

Käyttäjän SeppoPuurunen kuva
Seppo Puurunen Vastaus kommenttiin #35

Tuo on pitkälti ulkonäkökysymys. Jos omaat raamikkaan olemuksen, läsnäolosi on helpompi hyväksyä. Jos taas habituksesi on ei niin miellyttävä, voidaan lähestymisesi herkästi tulkita ahdistavaksi.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Mielenkiintoista nähdä, että kuka tässä triggeröityy varsin harmittomista asioista voimakkaimmin, tuoreet kansanedustajat vai blogisti.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Vai Kangasluoma? Ehdit jo kerran ainakin tänään triggeröityä.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Korjasin asiallisesti virheitä. Ei se ole triggeröitymistä.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

En tiiä. On tää jännää.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Siis Veronika koki ahdistavan patriarkaatin nähdessään kolmen miehen istuvan kahvilla samaan aikaan... Ok. Ei hänen kohdallaan sinällään yllättävää.

Tästä tulee vielä hauskaa, kun eri osapuolet ovat todella todella kaukana toisistaan eikä tolkun ihmisiä nykyään juuri ole olemassakaan. Kaikki tolkku on kuollut, kauan eläköön tolkuttomuus/hulluus. En uskalla ajatellakaan mitä voimme jatkossa päätellä siitä, jos kolme naista on vaikka teekupillisella ilman miehiä.. toksisuus on näet kaikkialla...... Toksisuus pitää tuhota. Hienoa kehitystä.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Vihreiden eduskuntaryhmän tulee kokoontua aina todella suuren pöydän ääreen ja haalia miesoletettuja avustajia jne. myös kaffettelemaan että toksisen feminiinisyyden taso laskee edes siedettävälle tasolle (ryhmässä 85% naisia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Niillä kolmella vihreiden miesoletetulla on ainakin kaikkiin luottamustehtäviin sun muihin suora pääsy. Vihreät pitänee 40% kiintiöt voimassa eli kaikkiin vihreiden johtotehtäviin lienee noilla kolmella miesoletetulla lähes automaattinen pääsy...... Vaikka 18 naisen joukosta löytyisikin rutkasti pätevämpiä.... Mutta pätevyys, osaaminen sun muu on toksista verrattuna siihen mitä löytyy alapäästä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Niinpä näyttää olevan. Monesti viime aikoina miettinyt, että miksi naisten tasa-arvoistuminen on nostanut monelle itsetunnon vereslihalle. Enää ei kestetä edes myönteisiä kommentteja itsestä, vaan sekin tulkitaan halventavaksi tai alistavaksi. Häiriintynyt käyttäytyminen sosiaalisissa tilanteissa tuntuu lisääntyneen naisten keskuudessa dramaattisesti. Tai sitten se harha vain johtuu siitä, että ikääntyessäni minut luokitellaan jo limaiseksi seksuaaliseksi häirikkösedäksi, jotka nuorempien naisten kuuluukin kokea oksettavina.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Sinulla vihreiden setämiehenä ei luulisi olevan edes puheoikeutta. Nauti nyt vielä kirjoitusoikeudestasi. ;)

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Tuon nuoren, eduskunnassa istuvan tytön (koen oikeudekseni tytötellä puolet nuorempaa), kommentti olisi voinut olla erilainen, jos kyseessä olisi ollut nuorempi mies ja omaa silmää miellyttävä mies, jos kyseessä olisi ollut oman joukon edustaja jne

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Ehkä hän ei olisi kommentoinut mitään, eikä tämäkään huomionhakuinen "kuuluisuus" olisi syntynyt. Täytyy kyllä myöntää, että elämä olisi todella ahdasmielistä, jos eläisimme näiden aatemaailman ehdoilla. Pelkkä ajatuskin puistattaa, mutta toisaalta olisi mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa kuulemassa, mistä "selfie" kuvien kaikki hymyt ovat muodostuneet, vai ovatko vain teeskenneltyjä irvistyksiä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Tuo on näitä setämiehenä olemisen etuja. Kun ulkonäkö on sellainen, että naiset nauraa, lapset itkee ja koirat haukkuu, niin sitä ei naisille mene laukomaan mitään henkilökohtaisia kommentteja muuta kuin silloin, jos pystyy ennustamaan reaktion etukäteen. Jos sittenkään.

Toisaalta, jos tietää olevansa sosiaalisesti kömpelö, epäonnistumisetkin on helppo kestää. Jos on tottunut epäonnistumaan, suunta voi olla vain joko sama tai parempaan...

Minä nyt en paljoa painoa honkasalojen sanomiselle panisi. Voihan hän olla oikeassakin. Entä sitten?

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Voisi olla paikallaan luopua joissakin arvokkaissa toimintaympäristöissä nyt jo passee prinsessatyylistä. Olla vähän räväkämpi?

http://demoni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238502-kape...

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Niin. Veronika porukoineen on huivittamisen kannalla. Ratkeisi tuokin asia. Jos on kaunis, myös kasvot peittävä riepu olis paikoillaan.

On se jännä, kuinka juuri nainen voi olla toiselle naiselle se pahin uhka. Esimerkiksi ulkonäöllään.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Puhuin lähinnä yleisellä tasolla.

Nainen - samoin kuin mies - on ehdollistettu aikojen saatossa valovamaan toisten naisten siveellisyyttä. Käytäntö on alkanut elää omaa elämäänsä eri muodoissa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Mitä Halla-aho edellä, sitä pikkuiset perässä...

Oletko, Mara, ajatellut, kenen äänillä Honkasalo eduskunnan kahviossa havainnoi? Ne ovat ne ihanat feministit, jotka Honkasalon valitsivat. He kaiketi haluavat myös kuulla, millä tavalla valta saleissa jakaantuu.

Jos Honkasalon Twitter sinua noin häiritsee, lakkaa ihmeessä seuraamasta.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Onnea vaan heille. Onneksi kovaäänisimmät eivät päätä tuolla mitään. Twitter on hyvä paikka vinkua ja inistä. Ja mielelläni sitä seuraan. Häiriinnyynkö? Voi kuule tämä on hauskaa viihdettä. He tekevät sen aivan itse.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Niin, kyllähän se toinii on sellaanen asia, että onhan tansseissakin seinäruusuja. Ei oo lähelle menemistä.

Ja on sitä kaikenmaailman "kälättäviä käkikellojakin", jotka kerääntyy yhteen sumppuun, ettei niiden juttuja jaksa saakeli Susikaan kuunnella.

Ja toisaaalta on naisia, jotka eivät jaksa kuunnella miesten juttuja (autojen, veneiden tms. juttuja). Ja miehiä, jotka eivät jaksa kuunnella naisten juttuja.

Eiks nuo kahvihetket eduskunnassakin ole sitä "vapaa-aikaa", jossa horistaan maan ja taivaan väliltä asioita. Melekoosia kakaroita nämä vihervassarit.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Ai perhana. Unohin vaatimuksistani tanssit. Ne on kiellettävä, koska miesten ja naisten haku. Varsinkin miesten haku. Aiheuttaa tuskaa toksisuudellaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Eikös tämä Veronika ole "sarjaloukkantuja" ja loukkaantuu milloin mistäkin useampaan kertaan joka päivä? Hevosmiesten tietotoimisto on laskenut että peräti 53 kertaa kuukaudessa.

Käyttäjän jakerajaaho kuva
Jarkko Raja-aho

Onkohan ko. hlö jo tehnyt eduskunnassa aloitteen turvallisesta tilasta(safe space)?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset