Raiskaus, jokamiehenoikeus?

Varoitus: Teksti sisältää poikkeuksellisen paljon voimasanoja…

 

Raiskaus, tuo ilmeisesti jokamiehenoikeudeksi muuttuva, herättää tunteita. Raiskaahan suomalaiset. Avioliitossakin lähes jokainen nainen tuntuu tulleen raiskatuksi. Oulun tytöt ovat ansainneet sen, mitä ovat tilanneet, koska ovat halunneet tupakkaa. Ja entäs niiden tyttöjen pukeutuminen, itse ovat kerjänneet raiskatuksi tulemista. Nämä ovat kommentteja, joita olen nähnyt aiheeseen liittyvän keskustelun tiimoilta.

 

Jokainen muistaa tämän hästäg mee ja too kampanjan. Jossa ihan varmasti kaikki naiset ovat joutuneet kiimaisten miesten katselun, puheiden ja pyllystä nipistelyn kohteeksi. Tissivakoon tuijottelu on kerrassaan kamalaa ja entäs jos se sama tyyppi vielä ehdottaa jotain ja vielä baarissa pikku tuiskeessa. No, nyt keskustellaan raiskatuksi tulleiden 12-15-vuotiaiden tyttöjen kohtelusta ja kokemuksista, joista kaikki tuntuvat tietävän kaikki taustat. Erityisesti sen, että itsehän ovat lähteneet itseään aikuisille miehille tarjoamaan. Viinaa ja tupakkaa ovat tytöt olleet vailla. Kyllähän sen päälle saa raiskata, se lienee oikeus ja kohtuus. Kyllä tuon ikäisen pitää kuulemma tietää, mitä seurauksia aikuisen miehen kanssa voi olla. Myös se, että raiskaukset ovat jatkuneet kuukausia, on tyttöjen oma syy. Miksi he ovat antaneet tämän jatkua? Mitä helvettiä???

 

Mikä helvetti tätä maata vaivaa? Onko ihmiset tulleet hulluiksi? Mistä lähtien raiskaus ja alaikäisen hyväksikäytöstä on tullut uusi normaali? Syyllistetään lapsia, vanhempia, kaikkea muuta paitsi aikuista miestä, joka on raiskannut. Miestä, joka on kiristänyt, luultavammin uhkaillut tyttöä. Kyllä, syy tuntuu olevan 12-vuotiaan tytön, joka on antanut tämän jatkua. Mitä helvettiä????

 

Minulle raiskaaja on alinta pohjasakkaa. Olkoonkin vaikka violettipilkullinen marssilainen. Mitä helvetin merkitystä sillä on? Paskiainen, joka tekee väkivaltaa, käyttää asemaansa, voimaansa väärin aikuisena miehenä. Ja, mitä nuorempaa tyttöä, lasta kohtaan tämä tapahtuu, sen SAIRAAMPAA se on.Ja nyt puhutaan siis raiskauksesta, väkisinottamisesta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, eikä mistään "tuo mies katsoi minua himokkaasti ja teki ehdotuksia" tai "mua puristettiin pepusta". Missä perkeleessä on kaikki meetoo aktivistit? Eikö pienet tytöt ja nuoret naiset olekaan enää asian arvoisia? Eipä ole näkynyt feministejä aukomassa kitaansa, puolustelemassa tyttöjen ja naisten oikeuksia. Mitä helvettiä????

 

Lapsien, nuorten ja vanhempien syyllistäminen. Keskustelkaa kotona. Ihanko oikeasti luulette, ettei tällaisten uutisten jälkeen jokainen älyllä varustettu vanhempi niin tee? Varoittele vaaroista? Varoittele menemästä vieraiden kyytiin, lähtemästä vieraiden matkaan, olla netissä varovainen? On tullut myös ehdotuksia kotona pysymisestä. Näin toimii avoin yhteiskunta. Kun on vaaroja, älä lähde ulos. Entäs ne nuoret, joiden kotona ei keskustella? Kenen vastuulla he ovat? Heidät saa siis raiskata, koska kotona ei olla asiasta keskusteltu, niinkö?

 

Kysyn siis vielä kerran. Mitä helvettiä täällä ja tässä maassa tapahtuu?

 

ps. Teksti sisältää tunnetta ja melkoisen määrän sarkasmia. Mutta näin maa makaa tällä hetkellä, kun lukee erilaisia medioita.

 

pps. Mitä tekee valtiojohto? Sanoo soo soo ja mitään ei tapahdu? Sipilän mukaan, mitään normaalista poikkeavaa ei ole tapahtunut…. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3b90f29d-3326-4b2e-9e22-3bb4c20543d4

 

ppps. Mielestäni jokainen raiskaajan ihmisoikeus on tulla kastroiduksi.

 

Käyttäjäkuva
Perussuomalaiset Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu