Minä, minun, minulle!!!!

Kun lukee, katselee ja kuuntelee ympärilleen. Tämä asenne on tänä päivänä pop, koska yksilöllisyys. Perustulon mannekiinina mainostettu noitarumputyyppi kertoo a-studiossa (ti 27.11), että hän ei tykkää, että joku kyttää, mitä hän tekee. Tulot pitäis tulla tilille niinku lapsilisän, silleen automaattisesti napsahtaa, tekemättä mitään.

Jaa, no miksi nuori mies sitten olettaa, että muut maksavat hänelle olemisesta? Minun puolesta olkoot omanaan itsenään, luova ja vapaa, mutta miksi minun tai kenenkään muun pitäisi maksaa hänen olemisesta tai olemattomuudesta? Miksi minun ja aika monen muun täytyy mennä töihin joka päivä? Siksikö, että noitarumputyyppi saa toteuttaa itseään? Vai onko hän niitä kuuluisia immeisiä, jotka kuvittelee, että rahaa tulee seinästä ja sähköä ilmaiseksi töpselin kautta? Miksi minä ja kaikki muut työssäkävijät joudutaan tekemään asioita, jotka eivät välttämättä juuri sinä päivänä kiinnosta tai huvita?

Yhteiskunnan tuki on tarkoitettu niille, jotka eivät pysty töihin, väliaikaisesti tai eivät ollenkaan, ei niille, jotka eivät halua tehdä töitä. Olisihan se kiva toteuttaa itseään, jos joku muu maksaa. Haloo! Tämä itsekeskeinen ajattelumalli…..

Mitä sinä olet asiasta mieltä?

Käyttäjäkuva
Perussuomalaiset Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu