OutiMara mie vaan mietin

Moraalisäteily ja mörrin pylly

Moraalisäteily on helppoa, kun se ei kosketa itseä. Kaikilta muilta voidaan vaatia kyllä. Kuhan ei koske itseä. Ja kuhan ei asu nörtin pyllyssä. Anna Kontula with style. Tai enemminkin ilman. Kommunistinen malli, jossa valtio määrittää, kuka saa ajaa autoa. https://www.verkkouutiset.fi/anna-kontula-valtion-pitaa-paattaa-kuka-saa... Jihaa. Onkohan arvoisalle kansanedustajalle tullut mieleen oman kuplan ulkopuolinen elämä? Ehdotus on nimittäin telluksen ulkopuolinen. Kovasti hyvesignaloiva kyllä, mutta täysin absurdi. Jokaisen tällaisia ehdotteleva tulisi viedä esim 20km Ilomantsista mihin suuntaan tahansa. Voit halutessasi lisätä Ilomantsin tilalle, minkä tahansa Itä-Suomen taajaman tai kaupungin. Sinne vaan bussipysäkille jätettäisiin odottamaan seuraavaa julkista kulkuvälinettä. Vinkki. Kannattaa varustautua kunnon vaatetuksella, wc-paperirullalla ja eväillä. Otsalamppukin on hyvä, on nimittäin melko pimmeetä tähän aikaan vuodesta. Ei oo sitten lähellä, ei kännyille, eikä autoille. Mutta muista olla kärsivällinen, kyllä se bussi sieltä tulee. Odottavan aika voi olla pitkä. Mut mihinkäs sitä kiire valamiissa maailmassa. Se bussi voi tulla vuorokauden tai viikon kuluttua. Tai jos se on lakkautettu, pitää toivoa, että jollain on edes auto tai edes joku ajaa ohi jollain vehkeellä. Se saattaapi nimittäin mennä muutoin kävelyhommiksi. Lisäänpä vettä myllyyn. Entäs jos kielletään yksityisautot kehäkolmosen sisäpuolella? Mihin ihmeeseen niitä siellä tarvitaan? On metrot, ratikat, junat, bussit, lentokoneet. Ai niin lentokone on perkeleestä, vaikka sillä syysmasennusta kovasti koetetaankin torjua.... https://www.hs.fi/nyt/art-2000005899368.html Mutta kielletään nyt ihmeessä kuitenkin ne perkeleelliset autot. Maailma pelastuu. Mutta siis joo. Koeta Anna kerätä moraalisi ja sen aiheuttama säteily, kokeile matkaa vaikka Pohjois-Koreaan. Tuohon kommunistiseen "kielletään kaikki, vahditaan kaikkia" unelmamaahan. No Saudi-Arabia tai muukin tms kohde käy, siellähän naiset noin niinku periaatteessa "saa" ajaa autoa. Eli siellä hommat hyvin hanskassa. Unelmia, niitä toteutetaan noissa maissa. Mutta takaisin Itä-Suomen korpeen. Millä ihmeellä se vasemmistoduunari muuten töihin pääsee mörrin pyllyssä (tähän voisi lisätä rumemmankin sanan, jota oikeesti käytetään tässä yhteydessä) asuessaan? Jotain rajaa siis tähänkin ilmaston parannus- ja pelastuskeskusteluun... PS. Samaan aikaan paikallislehti Karjalaisessa kirjoittaa keskustalainen kansanedustaja, itkien sen ainoan kiskobussin tilannetta. Ota hyvä mies kännykkä käteen ja soita puoluesisarellesi Bernerille. Kysy vaikka mitä seuraavaksi leikataan....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tämä blogi on väärinymmärryksen Puheenvuoron ennätys.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Näin sen on oltava, kun noin hyvin perustelet.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Kannattaa lukea uudestaan tuo uutinen, siellä on nyt täsmennetty hieman blogistinkin väärinymmärrystä valtion roolista tässä asiassa.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kaikki on pelkkää väärinymmärrystä. Näin se on. Valtionohjaus on hyvinkin kommunistinen tapa ohjata kansalaisia.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Anna Kontula kai tiivisti itse sanomansa: "Siis pelkistäen: kenellä pitää olla jatkossa oikeus yksityisautoon, syrjäseuduilla asuvalla liikuntavammaisella vai sillä, jolla on varaa sähköautoihin ja päästökompensaatioihin".

Toisaalta hän taisi itsekin kysellä kuka toi keskusteluun valtion.

Nämä siis jopa kokkuleiden Verkkouutisten mukaan joten mitäköhän Maralla on säteillyt,jos mitään? Pitää vain purkaa omaa pahaa oloa inhoamaansa vasemmistolaiseen.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Tämä blogi on malliesimerkki siitä, miten perussuomalainen aina ymmärtää kaiken väärin.

Käyttäjän AnneSoimajrvi kuva
Anne Soimajärvi

Toivon blogistille vilpittömästi lisää hahmotuskykyä, kokemusta elämästä, ihmisten elinolosuhteista, ajattelun laajentamista ja opastusta niiden käyttöön.
Luetun ymmärtämisen harjoittelu jonkun sen hallitsevan opastuksella olisi myös hyödyllistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset