Arvopohjallista vai -pohjatonta hallitustyöskentelyä?

Yhdenkään naisen oikeudet eivät heikentyneet ulkoministerin sanomisen myötä. Oikeus aborttiin ei heikentynyt, eikä siitä päätä Suomen ulkoministeri. Eikä siitä edes ollut kysymys välikysymyksessä, vaan jostain ihan muusta. Toki lausunnot ovat miehen, naisia arvostamattoman miehen suusta. Kyse on mielestäni patriarkaalisen uskontokunnan hyödyllisestä idiotismista, uskontokunnasta, jonka sisällä lasten hyväksikäyttö on ihan okei. Kyseessä lienee karskisti sanottuna huomiohuoraaminen eli julkisuutta keinolla, millä hyvänsä. Sitä prosenttipuolue tarvitsee. Säälittävää toki on se, että hallitus on omien, aiemmin julistamiensa arvojen panttivanki. Kun on ne yhteiset arvot ja silleen. Hyvä, kun yhteinen arvopohja alkaa selvitä suurellekin yleisölle.

Jos nyt pöyristellä halutaan, ei edelleenkään puututa niihin tyttöjen naisten oikeuksiin, joita tehdään Suomessakin uskontojen nimissä. Pakkoavioliitoja, sukupuolielinten silpomista, hunnuttamista. Ne eivät ole naisten valintoja, vaikka näin halutaan selittää.

Joten yhden ulkoministerin mielipide on varsin mitätön, kun samaan aikaan naisia alistetaan ja vaihtoehtoja ei jätetä. Ja älkää tulko selittämään, että vaihtoehtoja olisi. Niitä ei näillä naisilla ole. Mitä oppositio on valmis tekemään näiden asioiden suhteen? Perussuomalaisten kannan asiaan tiedän, mites muut?

Käyttäjäkuva
Perussuomalaiset Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu