OutiMara mie vaan mietin

Kun tekopyhyyden määrällä ei ole rajaa!

Yle julkaisi tänään tekstin, jossa paljastuu eräiden ihmisten ja puolueiden rajaton tekopyhyys.

 

Analyysi: Järkyttävätkö pakkopalautukset? Silmäsi ovat tainneet olla kiinni

http://yle.fi/uutiset/3-9548306

 

SDPläinen uuninpankkopoika ja Vihreä Ville Niinistö keulakuvinaan solvaamassa hallitusta epäihmillisestä turvapaikahakija poliitiikasta. Mitenkäs se menikään? Kuka oli hallituksessa vuodesta 2011 eteenpäin? "Vuosina 2011–2016 Suomen poliisi poisti maasta noin 20 000 henkilöä. Heistä 3930 poistettiin poliisitermein ”saatettuna”. Osa on karkotettu Suomessa tehtyjen rikoksien tai oleskeluluvan puutteen vuoksi. Suuri osa on kuitenkin syyttömiä ja poistettu Suomesta vasten tahtoaan.", kerrotaan Ylen tekstissä. Miten puolustellaan näitä palautuksia? Ovat nämä sitä inhimillisempää politiikkaa?

 

Nykyinen hallitushan on siis jatkanut edellisen hallituksen johdonmukaista turvapaikanhakijoiden palautuksiin liittyvää linjaa. 

 

"SDP myös äänesti vuosi sitten lähes yksimielisesti eduskunnassa sen puolesta, että Suomen ulkomaalaislaista poistetaan humanitäärisen suojelun kategoria", jatketaan tekstissä. Ajatella, miten epäinhimillinen puolue tuo SDP on. Vihreät sen sijaan jatkavat vakuuttavaa linjaansa kaikkia muita syyttämällä ja rasisteeraamalla. Näppärästi unohtamalla oman osuutensa pakkopalautuksista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mielestäni Henriksson oli Niinistöäkin nolompi puheenjohtaja. Niinistö sentään pyysi anteeksi twiittaamaansa viheellistä tietoa, Henriksson pyysi anteeksi että uskoi huhua. Huhun levittäminen ei näemmä edes hävettänyt!

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Mikähän SFP:en meni puheenjohtajavaaleissaan? Opponentti ( oliko se Lagerkranz vai mikä?) vaikutti yhtä viileän varmalta kuin Haglundikin aikanaan. Jopa hänen tapansa puhua suomea on jotenkin niin aidon oikeasti ruotsalaista, ettei se aiheuta fennomaanissa mitään negatiivista miellettä. Helvetin huono on herraonni ollut viime aikoina eri puolueissa. SDP, Kokoomus jua SFP, nyt odote4llaan vihreitten Emma Karia (yhtä huono kuin Rinne, imagonsa vanki). Persut välttävät tämän ansan, jompi kumpi, ei huono oikeastaan. Joko tai, kummallakin on plussansa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

RKP:n oli pakko valita puheenjohtaja Pohjanmaalta, kun kaksi edellistä oli etelästä. Ei siinä varmaan juurikaan ollut pätevyydellä väliä, kun kotipaikka määritteli sopivuuden.

Siitä olen samaa mieltä, että PS saa hyvän puheenjohtajan kumpi tahansa tuleekaan valituksi. Toivon että valitsevat Halla-ahon, niin päästään tästä naurettavasta tasapainoiluharjoituksesta jota Soini on harrastanut. Ei olisi enää epävarmuutta puolueen arvoista, mikä selkeyttäisi tilannetta äänestäjien kannalta. Terho on ulkopuolisen silmin pelottavampi, koska hän osaa taitavasti miellyttää nuivia, mutta silti esiintyä salonkikelpoisesti.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Ja siellähän se Henriksoninkin oli samassa veneessä, viime hallituksessa. Biaudeen tätiä unohtamatta!

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Biaudet ei sentään ollut ministerinä, mutta eihän tuo tekopyhä riekkuminen kunniakasta ole siltikään.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

"Myös lakimuutos, joka lähes kokonaan poisti kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen mahdollisuuden tilapäiseen oleskelulupaan, sorvattiin edellisen hallituksen aikana."

Tämä oli mielenkiintoinen kohta myös. Onko Niinistö ja Henriksson tämänkin unohtaneet. Olivat itse säätämässä lakia, joka heikensi kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen oikeuksia.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

No, tämähän kertoo heistä politikkoina kaiken tarvittavan. Vastustavat omia päätöksiään.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Niinistö ei ollut lakia säätämässä, vihreät lähti hallituksesta ennen sitä ja äänestivät lakia vastaan.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Olet oikeassa, vihreät äänestivät vastaan, koska lakiesitys tuli äänestykseen alkuvuodesta 2015. Vihreät lähtivät hallituksesta 2014 syksyllä. Tosin esitystä on sisäministeriö sorvannut 2014 vuoden aikana, kun vihreät olivat hallituskumppaneita ja hallitusohjelmassa alunperin oli suunnitelmia palautusten nopeuttamisesta. Toki ei varmaankaan hallitusohjelmaan kirjattuna tilapäisen oleskeluluvan peruuttamista. Ei pysty niin kaukaisia asioita muistamaan.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Muuten, tämä "SDPläinen uuninpankkopoika" on ilahduttavan kuulas järjen ääni sieltä teidän maakunnastanne, mikä paikallisia persuja kuultaessa luulisi pian muuttuvan Pohjois-Koreaksi. Joensuussa ja seudullahan on tietysti pitkät muukalaisvihan perinteet...

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

No,jokainen makunsa mukaan. Itse en pidä Timosen tyylistä. Oliko aiheesta ihan asiaakin?

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Otit itse Timosen asiaan mukaan. Olen pahoillani jos asiaan kommentointi ei sinua miellyttänyt.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #16

Asiallisesti kerroin SDP olleen hallituksessa, kun pakkopalautuksista on päätetty ja niitä tehty. Tyypilliseen vasemmistolaiseen tyyliin muistetaan vain asiat, jotka halutaan muistaa. Tuttuun Pohjois-Korealaiseen tyyliinne kuuluu vain oman agendan mukaisten asioiden esille tuonti. Viis faktoista.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Mutta olisihan sulaa hulluutta kannattaa suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin ilman riittävän suurta islamipohjaista suomalaista väestöä.

Kyllä Vihreillä loogista ajatteluakin ajoittain ajan hengen mukaan ilmenee.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Jos pakolaispolitiikka ja toimenpiteet eivät ole nykyhallituksen aikana tiukentuneet, niin onko PS epäonnistunut yhdessä päätavoitteistaan?

Silloin siinä onnistumisen julistaminen on tekopyhää puolueelta. Joten onko se kiristynyt vai ei?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kuka näin on väittänytkään? Kysymyshän oli siitä, kuinka ihmisiä huijataan sillä, että nämä palautuslennot olisivat uusi juttu.

Käyttäjän karikulmala kuva
Kari Kulmala

Palautuslennot tapahtuvat normaalien sääntöjen, lakien ja oikeuden lainmukaisten päätösten mukaisesti. Niihin ei lopulta vihreät ja punaiset pysty kovin paljon vaikuttamaan vaikka uutisiin asti pääsevätkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset