OutiMara mie vaan mietin

Lets do it together!

Nyt on kova juttu irtisanoutua kaikesta! Tehdään se yhdessä…

Irtisanoudun… Stalinista, Hitlerista, natseista, kommunisteista, katupartioista, anarkisteista, mv-lehdestä, ylestä, rikollisista, pedofiileistä, raiskaajista, jääkiekkojoukkue Tapparasta ja Jokereista, venäläisistä, ruotsalaisista, yksittäisten ihmisten aivopieruista, Aku Ankasta, Roope-sedästä, ydinaseista, kettutytöistä, jalkapallosta sekä pitsinnypläyksestä ja jazz-musiikista.

Erityisesti oppositio on kunnostautunut irtisanoutumisessa tai ainakin sen vaatimisessa.  Mitä merkitystä irtisanoutumisella on? Sanallisesti irtisanoudutaan jostakin… Jokainen on vapaa kysymään toisen mielipidettä tai kantaa asiasta, mutta että irtisanoudutaan jostakin ja vaaditaan sitä muilta? Mitä merkitystä tällä oikeasti on?

Irtisanoudun nyt varmuuden vuoksi vielä kaikesta mahdollisesta. Jos olet oikeasti kiinnostunut mielipiteistäni, voidaan keskustella, sen teen mielelläni. Mutta irtisanoutua en aio jatkossa mistään, enkä sitä toisiltakaan vaadi.

ps. Mitähän tuosta listasta unohtui… ai niin… en aio irtisanoutua työstäni, koska jolloin pitää ihmisen elää. Myös perheestäni ja kodistani en aio irtisanoutua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Irtisanoudut Aku Ankasta? Mihin tää maailma on menossa? Eikö mikään ole enää pyhää? Kyseessä kuitenkin lähes kansansankari.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Oot sie huomannu, että tyyppi kulkee ilman housuja? Karmee pervo ;)

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Ja seurustelee on/off suhteessa moraaliltaan vähintään arvelluttavan neidin kanssa.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #7

Juu, sekin vielä! Entäs setänsä, röyhkeä kapitalisti!

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Minä laittaisin Outi tuohon listaasi lisää PerusSuomalaiset ja poistaisin Jokerit ja Jazz-musiikin. Olen joskus ollut nuori, vaikka sitä ei uskottaan nykyisin. Kävin kommunistien punaliiterissä, Kulttuuritalolla, jokaikisessä Jazz-konsertin. Paljon muuta nuoruusmuistoja ei ole kerrottavaksi. (Soitin minä vähän torvea.)

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Jokainen makunsa ja halujensa mukaan. Itse olen basisti (antakaa anteeksi).

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Elä Outi väheksy basisteja. Basso (etenkin läskibasso) on tärkeä soitin ja kuuluu pidemmälle.
Basisti tekee varsinaisen duunin. Esim. Per Gyntin Vuorenpeikkojen tanssissa basisti lyö saman riffin 52 kertaa. Työn sankari, joka olisi menneessä Neuvostoliitossa nimetty Traktoriksi!

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

En nimessä väheksykkään. Anteeksi pyyntö oli lähinnä sarkastinen heitto, koska basisteista on aina liikkeellä hyvin erilaisia mielipiteitä. Etkö oo kuullu basisti vitseistä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset